Centre Especialitzat en el Tractament de les Addicions a la Costa Brava

Creus que has desenvolupat una addicció? Sospites que un familiar/conegut pot tenir-la?

Dona el pimer pas
Primera visita gratuïta

Cobertura necessària per al tractament de problemes d'addicció.

Per pacients que necessiten reforç setmanal d'immersió.

Centre propi amb serveis exclusius, a Begues, Barcelona.

Teràpia individual basada en la confiança i la confidencialitat.

Cuidem la teva salut. Per això, comptem amb tots els registres necessaris per a garantir seguretat i confiança als nostres pacients.

Centre Terapèutic Especialitzat en el Tractament d'Addiccions

A Forum Costa Brava realitzem un tractament específic i personalitzat per a cada pacient, oferint un tractament integral a tots els nivells.

Ens centrem en el pacient i en tota l’esfera biopsicosocial d’aquest, donant cobertura terapèutica i tenint en compte aspectes tan importants com el familiar, el social i el laboral.

El % de abstinència dels nostres pacients com indicador d’èxit

Pacients atesos
1 any
2 any
3 any
4 any

El nostre equip

 

Sovint, les addiccions ocupen un segon pla en l’atenció mèdica. Forum Salut Mental Costa Brava neix de la iniciativa d’un grup de professionals compromesos per esmenar aquesta desigualtat, un equip multidisciplinari per a oferir solucions no sols a les persones que pateixen la malaltia d’addicció sinó a tot el seu entorn.

ferran_samaniego

FERRAN SAMANIEGO

Director Tècnic

fran

FRANCISCO FERNÁNDEZ

Director Terapèutic

angela_psiquiatra

ÁNGELA ZULES

Psiquiatra

psiquiatra

DAVID SUÁREZ

Psiquiatre

barrot

ALBERT BARROT

Director 

psicologa-palamos

LEONIE RUBIG

Psicòloga

alejandro_villaverde

ALEJANDRO VILLAVERDE

Terapeuta

nuria

NÚRIA MARTÍN-ALBO

Psicòloga

Per què nosaltres?

Incorporem una varietat de serveis de rehabilitació en els seus règims integrals de tractament. Els terapeutes seleccionen diferents serveis per a satisfer les necessitats mèdiques, psicològiques, socials i vocacionals específiques i les dels seus pacients, a fi de fomentar la seva recuperació de l’addicció.

6 Raons per escollir Forum Costa Brava com la millor opció

  1. Combinacions d’horari adaptades.
  2. Tractament integral personalitzat.
  3. Equip professional multidisciplinari.
  4. Recerca i desenvolupament en el camp de les addiccions.
  5. Tarifes adaptades a l’economia del moment.
  6. Amplitud d’espais per a major confort.

Mètode

Abordem l’addicció des d’un punt biopsicosocial deixant enrere falsos mites i oferint el millor tractament ambulatori per a aquesta malaltia.

El nostre Model Integrador inclou un abordatge continu, desenvolupat i estructurat com a xarxa de suport per a l’addicte. La metodologia que utilitzem està a l’avantguarda dels millors tractaments que existeixen actualment a nivell mundial basant les nostres tècniques en les empleades des de fa més de 50 anys als EUA.

Basem la nostra intervenció en un mètode propi pioner i innovador que té com a referència dos models: el model Minessota i el CRA, Aproximació de Reforçament Comunitari Community Reinforcement Approach.

FAQS

Segur que et planteges moltes preguntes, a continuació intentem resoldre’t alguns dubtes, i recorda que els nostres especialistes t’oferiran orientació en una primera visita.

Com puc saber si sóc addicte

Si et fas aquesta pregunta és que ja alguna cosa estàs notant en el teu consum o en el teu comportament. Els símptomes més comuns són la pèrdua de control sobre el consum o la conducta referida, la compulsivitat i la impulsivitat. Aquesta pèrdua de control vindrà acompanyada per desordres generalitzats tant emocionals com comportamentals.

Es pot curar l'addicció?

Igual que succeeix amb altres malalties cròniques, com l'asma o algunes malalties cardíaques, el tractament de la drogoaddicció en general no constitueix una cura.

Quan és necessari buscar l'ajuda d'un professional?

Quan tinguem dubtes de si acudir o no a un professional és quan cal acudir a ell. En el tractament de les addiccions hi ha un factor determinant per a la recuperació i aquest és al diagnòstic precoç.

Quins tipus de tractament existeixen per tractar l'addicció?

Els tractaments per a la recuperació d'un addicte es personalitzen segons les característiques del malalt. Existeix un ampli ventall de tractaments que van des d'un ingrés en comunitat terapèutica a tractament ambulatori personalitzat tant individual com grupal.

És necessari un ingrés per poder tractar l'addicció?

No sempre és necessari. Hi ha pacients que aconsegueixen la desintoxicació de manera ambulatòria i altres que depenent de la substància i del patró de consum necessitaran un ingrés previ en un centre intern.

Que faig si el meu fill, parellla, familiar no accepta ajuda professional?

Demanar assessorament especialitzat perquè li puguin indicar com és l'actitud de la família davant el pacient amb una negativa a realitzar tractament.

Articles Destacats

Qué opinen de Forum Girona

José

Unos profesionales excepcionales! Lo habíamos pasado muy mal con nuestro familiar, y han sabido como llegarles desde el minuto. Estuvimos en diferentes centros y como este ninguno, sin lugar a dudas super recomendable, solo tenemos palabras de agradecimiento.

Natalia

Estaré eternamente agradecida a Forum, sus profesionales han conseguido lo que muchos centros anteriores no consiguieron y el trato personal con el paciente y con sus familiares es cercano y buenísimo. Gracias!

Mario

Gracias a Forum y a todo su equipo he conseguido salir del infierno en el que vivía. Quiero agradecer a este maravilloso equipo de profesionales lo que han hecho por mi. Me han salvado la vida y les estaré eternamente agradecido.

Gloria

El trato con los familiares ha sido estupendo, y la recuperación del paciente increíble. Enhorabuena por el trabajo de todo el equipo

Les nostres col·laboracions amb les següents entitats avalen la nostra qualitat