Centre Ambulatori

Cobertura necessària per fer front als problemes d'addicció i ajudar tant al pacient com a la família.

Dona el primer pas

900 802 408

Primera visita gratuïta

Experts en el tractament de les addcions

Hem creat un tractament ambulatori propi en el qual oferim la cobertura necessària per a esmenar aquests problemes i ajudar tant al pacient com a la família a superar l’addicció. Ens adaptem a la necessitat del pacient i la família oferint un ventall ampli i flexible quant a horaris i atenció tant grupal com personalitzada.

L’addicció és molt similar a altres malalties, com les malalties cardíaques. Ambdues pertorben el funcionament normal i saludable de l’òrgan subjacent, tenen serioses conseqüències nocives i són evitables i tractables. Però en cas de no tractar-les, poden durar tota la vida. Per tant parlem d’una malaltia crònica.

L’addicció és una malaltia primària, crònica i biopsicosocial que afecta a tots els aspectes de la persona: físic, mental, emocional, existencial i social, per la qual cosa requereix d’un abordatge que integri i intervingui sobre tots aquests aspectes en un tractament holístic.

Forum Salud Mental Costa Brava

Abordem l’addicció des d’un punt biopsicosocial deixant enrere falsos mites i oferint el millor tractament ambulatori per a aquesta malaltia.

El nostre Model Integrador inclou un abordatge continu, desenvolupat i estructurat com a xarxa de suport per a l’addicte. La metodologia que utilitzem està a l’avantguarda dels millors tractaments que existeixen actualment a nivell mundial basant les nostres tècniques en les empleades des de fa més de 50 anys als EUA.

Basem la nostra intervenció en un mètode propi pioner i innovador que té com a referència dos models: el model Minessota i el CRA, Aproximació de Reforçament Comunitari (Community Reinforcement Approach).